THERAPIEËN

REIKI

Reiki is een Japanse geneeswijze. Een helingsmethode die werkt op alle niveaus: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel.

Bijvoorbeeld: Fysiek: bij pijnklachten. Emotioneel: bij verdriet, stress of angsten.

Mentaal: somberheid, vermoeidheid, onzekerheid. Spiritueel: voor het (terug)vinden van je eigen diep verborgen ik, de reden van het bestaan.

Reiki betekent letterlijk vertaald “de kracht van de zon”. Het is “universele levensenergie”. Reiki is een liefdevolle manier om te helen door middel van handoplegging.

Reiki werkt bij acute klachten maar ook bij chronische problemen. Iedereen kan Reiki ontvangen zo veel en zo vaak als gewenst is.

TRAUMA

Ik werk met traumarelease, geïnspireerd op o.a. “de helende reis” van Brandon Bays.

MASSAGE

Ik gebruik diverse technieken zoals: sportmassage, polariteits-, drukpunt-,voetreflex-, energetische- en intuïtieve massage.

Mijn specialiteit is een rug-, nek-, schoudermassage en voetmassage. Deze plaatsen zijn vaak de zetels van stress. De uitdrukkingen: “teveel op je schouders nemen” en “op je tenen lopen” geven hier uitdrukking aan. Een massage kan weer ruimte maken zodat blokkades worden opgeheven en de energie weer kan gaan stromen.

TECHNIEKEN UIT DE TOUCH FOR HEALTH – KINESIOLOGIE

Touch for Health is de basis van Kinesiologie en vindt zijn oorsprong in de chiropractie.

Het is een samenkomen van oosterse en westerse filosofieën en is naar buiten gebracht door de Chiropractor John F. Thie. Hij maakte gebruik van verschillende spierversterkende behandelmethoden.

Bij het testen van de spieren wordt informatie verzameld over de samenwerking van de spieren en het energiesysteem van het lichaam zoals het bloed-, de lymfe- en het zenuwstelsel maar ook van het subtiele energiesysteem van de meridianen.

Spiertesten kunnen energieblokkades aan het licht brengen. Met behulp van diverse versterkende methoden en oefeningen kan het zelfherstellend vermogen van het lichaam geactiveerd worden, waardoor de stress afneemt.

COACHING VOOR MENSEN MET DIABETES

Diabetes is een veel voorkomende chronische ziekte.  De diabetesinstelling is niet altijd makkelijk in de hand te houden. Door samen te kijken naar wat er plaatsvindt in het dagelijks leven, kunnen er stappen gezet worden om de diabetesinstelling soepeler te laten verlopen.

TARIEVEN

Alle behandelingen kosten € 40,00 per half uur en  € 80,00 per uur.

Een standaard Reikibehandeling duurt anderhalf uur en wordt gecombineerd met een van de andere technieken, net wat nodig is. Kosten € 120,00.

Een deelmassage kan geboekt worden vanaf 30 minuten.

 

Copyright © Gijs Weehuizen 2021